Media .EDU este persoană juridică fără scop lucrativ, scopul asociației este de a susține proiecte și obiective educaționale, culturale, sociale, civice & umanitare și de a se implica activ în educatia și dezvoltarea tinerilor - inclusiv a studenților și elevilor, respectiv a adulților prin sprijinirea acestora și oferirea de oportunități de dezvoltare personală și profesională alături de cei peste 21 de parteneri și colaboratori până în prezent.

Media .EDU oferă suport pentru 7 portaluri web destinate activităților cu și pentru tineri respectiv pentru 9 comunități pe platforma Facebook, cumulând un număr de peste 27,300 de fani.

În completarea activităților de suport, asociația se implică activ în inițiative civice menite să încurajeze implicarea tinerilor în societate. În luna februarie 2015, printr-un parteneriat cu Asociația Lindenfeld, am activat și în Timișoara programul educațional „Ajungem Mari”, prin intermediul căruia peste 90 de voluntari oferă timp, energie și cunoștințe copiilor din centrele de plasament din Timișoara și, sperăm noi în curând, copiilor din centrele de plasament și structurile suport din întregul județ.

Bugetul asociației este alcătuit din contribuția membrilor, donații, sponsorizări, finanțări nerambursabile precum și activități independente, în conformitate cu statutul organizației.

Interacționând cu o rețea destul de vastă de instituții, organizații, grupuri informale dar și simplii voluntari dornici de a se implica în diverse proiecte, ne străduim să facem diferența și să ne implicăm acolo unde experiența ne permite. Neavând la dispoziție un buget fix sau o sursă de finanțare constantă, orice sprijin este binevenit. Pentru orice întrebări sau detalii, vă rugăm să ne contactați utilizând adresa de email contact(@)media-edu.ro.